Tunmousse

Tun-mousse
bullet2 dåser tun naturel
bullet1 finthakket løg
bullet1 citron, saften
bullet2 dl cremefraiche
bullet4 blade husblas
bullet1½ dl piskefløde
bullet100 gram lys kaviar
bulletsalt og peber

En dejlig ret at servere til en festlig søndagsfrokost eller som forret til en gæstemiddag. 

Bland 2 dåser tun naturel med et finthakket løg, saft fra en citron og 2 dl creme fraiche.
Kom det i en blender eller pisk det cremet med el-pisker. Udblød 4 blade husblas i koldt
vand. Smelt dem over vandbad og hæld husblassen i en tynd stråle i tunmassen, mens
der røres. Vend 1½ dl fløde pisket til skum i sammen med 100 gram lys kaviar. Smag til
med salt og peber. Fyld massen i en randform eller flere portionsforme. Lad moussen
stivne, det varer et par timer. Pynt med brøndkarse eller dild. Citronbåde og brød serve-
res til.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden forretter