Svensk Pølseret 4 personer

Ingredienser:

bullet3 dl. finthakket løg
bullet40 gr. margarine
bullet10 ufarvede pølser
bullet2-3 tsk. paprika, edelsüss
bullet1- 1 1/2 lille dåse konc. tomatpuré
bullet3 dl. mælk
bulletsalt og peber
bullet1 dl. piskefløde (kan udelades)
bullet1 kg kogte kolde pillekartofler

Pynt: Purløg

Fremgangsmåde:

bulletSvits de finthakkede løg til de er gyldne og klare.
bulletSkær pølserne i skrå skiver og lad dem svitse med et øjeblik.
bulletDrys paprika over og bland det godt med pølser og løg.
bulletSkru ned for varmen og tilsæt de skivede kartofler, mælk, tomatpuré, salt og peber.
bulletBland det hele godt sammen og lad retten snurre i 15 min.
bulletTilsæt så piskefløde, hvis du vil, og lad retten snurre ca, 15 min.
bulletTil retten er jævnet af mælken og kartoflerne.

Servering: Pynt med fintklippet purløg.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter