Rejecocktail

Rejecocktail
bullet2 dl cremefraiche 9%
bullet4 spsk tomatketchup
bullet3 tsk sød chilisauce
bullet1/4 tsk groft salt
bullet1 dl piskefløde
bullet2 julesalat (ca. 300 gram)
bullet300 gram rejer evt. flere hvis man synes
bullet2 spsk finthakket dild
bulletPynt: citronbåde,dildkviste,evt. salatblade
bulletTilbehør: flûte

Fremgangsmåde:

Rør cremefraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i cremefraichen og smag dressingen til. Skyl julesalaten. Skær rodskiven af og del julesalaten igennem på langs, så rodstokken fjernes, eller skær rodstokken ud med en lille skarp kniv forneden.

Striml salaten på tværs. Fordel den i rejecocktailglas med knust is eller i alm. portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste.

Sérver rejecocktailen med lune flûte.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden forretter