porretaerte m/pastaskruer

Porretærte med pastaskruer
bulletIngredienser:
bullet150 gram pastaskruer
bullet150 gram skinke i strimler
bullet3 porer
bullet3 æg
bullet2½ dl piskefløde eller evt. fløde 9%
bulletrevet Mozzarella ost eller evt. revet Letvægter ost
bulletSalt og peber

Fremgangsmåde:

bulletKog skruerne til de er møre ca. 6-7 min.
bulletRens og skær porrerne i ringe. Koges efter behag.
bulletPisk æg fløde og krydderier sammen.
bulletKom skinke porrer og revet ost i æggemassen.
bulletLæg skruerne i bunden af en tærteform.
bulletHæld ægge, skinke og porre-massen henover skruerne.
bulletFordel massen med en gaffel.
bulletBages i ovn ved 200o-225o i ca. 30 minutter.

Tip: Serveres med flûte og en god blandet salat

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter