![]() |
Ingredienser: | Tunsauce fortsat: |
2 gulerødder (ca. 150 g) | 1 ds. tun i vand (ca. 150 g) | |
350 g kogt pasta | 2 spsk. kapers | |
(ca. 125 g rå vægt) | 1 dl syrnet mælkeprodukt | |
75 g majs (ca. 1 dl) | med højst 1,5 g fedt pr. | |
75 g ærter (ca. 1 dl) | 100g | |
½ citron | ||
Tunsauce: | salt peber | |
½ lille løg (ca. 25 g) |
Fremgangsmåde: |
Gulerødderne skrælles og rives groft. |
Pastaen blandes sammen med grønsagerne. |
Tunsauce: |
Løget pilles. |
Løg, tun og kapers blendes, til det er en jævn masse. |
Blandingen røres sammen med det syrnede mælkeprodukt. |
Citronen presses, og saften tilsættes. |
Tunsaucen smages til ned salt og peber. |
Servering: |
Pastasalat og tunsauce blandes sammen. Retten serveres med groft brød. |
Pr. pers.: |
Energi 775 KJ |
Kulhydrat 23 g |
Fedt 2 g |