Pastasalat med tunsauce 4 pers.

Pastasalat med tunsauce Ingredienser: Tunsauce fortsat:
2 gulerødder (ca. 150 g) 1 ds. tun i vand (ca. 150 g)
350 g kogt pasta 2 spsk. kapers
(ca. 125 g rå vægt) 1 dl syrnet mælkeprodukt
75 g majs (ca. 1 dl) med højst 1,5 g fedt pr.
75 g ærter (ca. 1 dl) 100g
  ½ citron
Tunsauce: salt peber
½ lille løg (ca. 25 g)  

Fremgangsmåde:
Gulerødderne skrælles og rives groft.
Pastaen blandes sammen med grønsagerne.
Tunsauce:
Løget pilles.
Løg, tun og kapers blendes, til det er en jævn masse.
Blandingen røres sammen med det syrnede mælkeprodukt.
Citronen presses, og saften tilsættes.
Tunsaucen smages til ned salt og peber.
Servering:
Pastasalat og tunsauce blandes sammen. Retten serveres med groft brød.
 
Pr. pers.:
Energi 775 KJ
Kulhydrat 23 g
Fedt 2 g

Kirsten Højsgaards hjemmeside

Tilbage til siden frokostretter