Pastagratin (4 pers.)

Pastagratin
Ingredienser:
bullethamburgerryg
bullet250 g pasta
        u/fedt i tern
bullet2 tsk. olie
bullet1 tsk. paprika
bullet2 store løg eller
bullet1 tsk  tør.basilikum
bullet2 porrer i skiver (ca. 200 g)
bullet3 æg
bullet200 g snittede bønner
bullet2 dl. mælk
bullet2 dl majs
bullet1 tsk. salt, peber
bullet200 g kogt skinke eller
bullet5-6 tomater i skiver (ca. 400 g)

Fremgangsmåde:
Pastaen koges efter anvisningen på posen.
Hældes i et smurt ovnfast fad.
Løg eller porrer svitses i olien.
Bønner, maj og skinketern svitses med et øjeblik.
Krydres med paprika og basilikum.
Blandingen kommes i pastaen og vendes rundt.
Æg, mælk, salt og peber piskes sammen og hældes over fadet.
Tomatskiverne fordeles på. Drys evt. med lidt salt og basilikum.
Tilberedes i ovn ved 2000C i ca. 40 min.
 
Servering:
Serveres med salat

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden frokostretter