
 |
Ingredienser:
- 2 mørbrad
- 250 g champignoner
- 200 g friske asparges eller 1
ds.
- 1 dl tomatpûre
- 1½ dl piskefløde eller fløde 9%
- salt
- peber
- smør eller becel til at
svitse mørbradbøfferne i
|
Fremgangsmåde:
- Mørbradene afpudses og skæres ud
til bøffer, der brunes i smør eller becel på panden
- Lægges i et ovnfast fad
- Champignonerne renses, skæres i
skiver, svitses i smørret eller becel fra bøfferne
- Fordeles i fadet sammen med
aspargesene (de friske koges først)
- Panden koges af med ca. 1½ dl
aspargesvand
- Tilsæt tomatpûre og
piskefløde eller fløde 9%
- Smag til med salt og peber
Servering: Retten sættes ca. 15
min . i
ovnen, der er forvarmet til 2300C, og serveres med
aspargeskartofler eller flûte

Kirsten Højsgaards
Hjemmeside
Tilbage til
siden hovedretter