

- Ingredienser fortsat:
- salt, peber
- jævning
|
Ingredienser:
|
|
- 300 g hakket oksekød med
højst 12% fedt
- 1 tsk. fedtstof
- 1 stort løg (ca. 100 g)
- 1-2 persillerødder eller
pastinakker (ca. 200 g)
- 4-5 gulerødder (ca. 300 g)
- ½ lille rodselleri (ca. 200
g)
- 4 dl vand
- 1-2 spsk. sojasauce
- 1 laurbærblad
- 1 tsk. mild paprika
|
- Pr. pers.:
- 0 g kulhydrat
- 11 g fedt
- Energi: ca. 1050 KJ
|
|
Fremgangsmåde:
- Oksekødet svitses i fedtstoffet.
- Løget pilles, hakkes og svitses med
.
- Rodurterne skrælles og skæres i
tern á ca. 1x1 cm.
- Rodurterne svitses med nogle min.
- Vand, sojasauce, laurbærblade og
krydderier tilsættes, og retten småkoger i ca. 15 min. med låg..
- Retten jævnes og smages til.
Servering: Millionbøf med rodurter
serveres med kartofler,
kartoffelmos med hakket grønkål eller
løse ris.
Ekstra grønsager fx dampede grønne
bønner kan serveres til.

Kirsten Højsgaards
Hjemmeside
Tilbage til
siden hovedretter