Laksesalat med avocadocreme

Ingredienser

  • 1/4 salathoved fx rød frillice (ca. 75 g)
  • ½ peberfrugt (ca. 75 g)
  • 1 stor moden avocado (ca. 150 g)
  • ½ frisk rød chili
  • 1fed hvidløg
  • ½ citron
  • 1 dl syrnet mælkeprodukt med højst 1,5 % fedt
  • salt, peber
  • 1 stk. varmrøget laks (ca. 150 g)
  • Pynt: ½ citron

Fremgangsmåde:

Laksesalat med avocadocreme portionsanrettes. Der lægges en bund af salat og peberfrugt. Avocadocremen lægges ovenpå, hvorefter laksen fordeles. Retten pyntes med en citron.

Servering: Laksesalat med avocadocreme serveres som frokostret med brød til. Som forret passer retten til 4 personer.

Pr. pers.: Energi 1300 KJ, Kulhydrat 8 g, Fedt 18,5 g.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden forretter