Laksefilet m/dijonsennep og kalkunbacon

bulletIngredienser:
bullet4 stk. laksefileter u/skind
bulletDijonsennep
bullet8 stk. Kalkunbacon eller Bakbacon
bulletHvidløgsdressing:
bulletCremefraiche 9%
bulletPresset hvidløg
bulletPynt:
bulletsalatblade, dild
bulletevt. sherrytomater
bulletTilbehør:
bulletHvidløgsflûte
Laksefilet m/dijonsennep &  bacon

Fremgangsmåde:

bulletLaksefiléterne smøres med dijonsennep.
bullet2 skiver kalkun/bakbacon vikles omkring hvert stykke laksefilé.
bulletLægges i et smurt ovnfast fad.
bulletSættes derefter i ovn v/200o i ca. 15-20 minutter.
bulletAnrettes på tallerkner med salatblade, dild og sherrytomater.
bulletServeres med hvidløgsdressing og hvidløgsflûte.

Tip:

bulletKan også serveres med kartofler og hollandaise sauce som hovedret.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden forretter