Laksefad med grønsager (4 pers.)

Laksefad med grønsager (4 pers.)
Ingredienser:
  • 10 soltørrede tomater ca. 50 g
  • 4 gulerødder ca. 300 g
  • 3 porrer ca. 375 g
  • ½ lille selleri ca. 150 g
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • salt, peber
  • 4 laksefileter á 100 g
  • 1 pak. frosne krydderurter ca. 20 g
  • 1 tsk. fedtstof
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. salt
  • peber

Ingredienser fortsat:

  • ½ l tomatjuice
  • 1 dl vand
  • 1 usprøjtet citron

Pr. pers.:

  • Energi 1300 KJ
  • Kulhydrat 5 g
  •  Fedt 12,5 g

 

  • Laksefad med grønsager serveres med pasta, ris eller kartofler og evt. salat

Fremgangsmåde:

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter