Ingredienser

bullet300 g vilde ris
bullet400 g kyllingeinderfilleter

Karrysauce:

bullet 2  tsk. karry
bullet 1  stort  løg i tynde både
bullet 2  æbler i både
bullet10 tørrede abrikoser
bullet50 g smuttede mandler
bulletSalt og friskkværnet peber
bullet500 ml Milda 4% eller 26% 2 (pakker)
bulletKokosmel
bulletRosiner
bulletPeanuts
Kylling i karry med vilde ris 4 personer

Fremgangsmåde:

bulletKog risene efter anvisningen på pakken.
bulletSvits kyllingen på begge sider i lidt flydende Becel til de er let gyldne.
bulletFordel kyllingen i et ovnfast fad.
bulletSvits løget sammen med karryen.
bulletTilsæt, abrikoser, mandler samt Milda og kog det op.
bulletSmag til med salt og friskkværnet peber.
bulletHæld saucen over kyllingen og sæt det i en ca. 180 0C varm ovn. i ca. 30 min.

Server kyllingefadet med de kogte vilde ris og sæt evt. små skåle med rosiner, kokosmel og peanuts på bordet.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter