![]() |
|
Tilbehør: | Stegetid: |
1½ kg kogte kartofler og | ca. 1 time ved 175o |
500 g dampede sukkerærter |
Fremgangsmåde:
Krydret svinekam: Rids fedtlaget i tern. Bland hvidløg, salt, peber, timian og rosmarin. Gnid det godt ned i fedtlaget. Læg stegen i et ovnfast fad (20 x 30 cm) og hæld vandet ved. Stil fadet midt i ovnen. Mål efter ca. 1 time, med et stegetermometer, kødets centrumstemperatur. Den skal være 65o. Steg evt. svinekammen færdig de sidste 15 min. Tag stegen ud og lad den hvile tildækket i ca. ½ time.
Glaserede løg: Lad sukkeret smelte i en pande ved jævn varme til det er lyst gyldnet - uden omrøring. Kom margarine i og lad det brune af - rør i margarinen. Skyl løgene under koldt vand og kom dem i panden. Brun løgene ved jævn varme og under omrøring i ca. 8 min.
Sauce: Si stegeskyen fra svinekammen og hæld den i en gryde. Tilsæt SteakSauce og bring saucen i kog. Smag til.
Ved serveringen: Skær svinekammen i tynde skiver og server med glaserede løg, sauce og grønsager.