 | Fremgangsmåde: |
 | Puds mørbraderne for sener og hinder. |
 | Smelt fedtstoffet i en tykbundet stegegryde. |
 | Tilsæt karry og lad den bruse af. |
 | Brun mørbraderne i fedtstoffet i ca. 4 min. på hver side (8 min. ialt). |
 | Tilsæt vand, salt og koriander. |
 | Steg mørbraderne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. på hver side. |
 | Tag dem op og hold dem varme. |
 | Sauce: |
 | Rør maizena sammen med creme fraiche og soja. |
 | Tilsæt ingefær, ingefærlage, appelsinsaft og creme fraiche-blandingen til
skyen. |
 | Kog saucen godt igennem. |
 | Vend bønnespirer og squashstave i saucen og varm det igennem. |
 | Smag til. |
 | Skær mørbraderne i skiver og anret dem i et dybt fad. |
 | Hæld saucen ved. |