Tilbage forretterNæste hovedretter

Krydret tunsalat 4 pers.
Forret eller frokostret til 4:
  • 1 dåse tun i vand
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 hakket Zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • ½ dl hakkede friske basilikumblade
  • 2½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ dl fromage frais 0,3%
  • 3/4 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 dl icebergsalat revet i grove stykker
  • 4 cherrytomater i kvarte
  • 2 syltede agurker i strimler
  • 100 g landbrød i tynde skiver

Pynt: groftkværnet peber


Fremgangsmåde:
  • hæld vandet fra tunen
  • pil de let afkølede æg og hak dem
  • vend de hakkede æg med tun, løg, hvidløg, basilikum, citronsaft, fromage frais, salt og peber.
  • stil tunsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time
  • smag til

Læg en bund af icebergsalat på et fad. Fordel "æg" af tunsalaten - form "æggene" med 2 spiseskeer dyppet i vand.

Pynt med cherrytomater og de syltede agurker. Rist de tynde skiver landbrød til de er sprøde - vend dem af og til.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden nye forretter