Løget pilles, og halvdelen rives. |
Frøstol og kerner fjernes fra
peberfrugterne |
Kødet blandes med alle
ingredienserne |
og chilipeberen. |
til farsen. |
Peberfrugterne skæres i tern, og
chilipeberen |
Farsen stilles i køleskab og
trækker |
i ringe. |
½-1 time. |
Det sidste halve løg hakkes. |
Vand og salt koges op. |
Grøntsagerne svitses let i
fedtstoffet - skal |
Kødbollerne formes med en teske og |
ikke brunes. |
kommes i det kogende vand. |
Kogevandet tilsættes, og sovsen
koger i 10-15 |
Bollerne koges i 5-8 min afhængig
af |
min. |
størrelsen. |
Sovsen blendes og smages til med
salt, peber |
Kødbollerne stiger til |
og chilisovs, hvis sovsen ønskes
stærkere. |
overfladen, når de er kogte. |
Sovsen småkoger i ca. 5 min. |
|
Kødbollerne kommes i sovsen og
varmes godt |
|
igennem. |
|
|