Tilbage til forsiden                                                           

En dejlig ferie i 2004 sammen med min veninde Hanne på Kreta i byen Rethymnon i lejligheden på Ibisiscos Garden.

Tryk  på de små billeder for at se dem i stor størrelse.

Kirsten står ved springvandet i byen Rethymnon, Kreta Hanne og Kirsten Det lokale tog i Rethymnon, Kreta Meget smukke håndlavede krukker Flere håndlavede ting. Kunst På museum for at se kunst. En rigtig smuk håndlavet ting.

                 Kirsten slapper af på altanen.     Hanne ved aftensmaden     Hanne og Kirsten i restauranten på Ibiscos Garden, Kreta.     Hanne nede ved havnen i Rethymnon, Kreta.     Én af swimmingpoolerne på Isbiscos Garden.     Børne swimmingpool.      Hanne og Kirsten ved aftensmaden.

                Udflugt      Udflugt     En stor Cognac til Hanne.     Vores lejlighed     Hanne er koncentreret.     Ude at spise i Rethymnon på Kreta     Udsigt til vores swimmingpool fra altanen om aftenen.

                              Hanne ved indgangn til Ibiscos Garden.      Børneswimmingpoolen ved dagslys.     Udflugt     Vores guide.      En tur på strandpromenaden.     På indkøbstur.

                              Hanne kigger på tasker.      Hanne ved poolen.     Hanne vover at dyppe sig i vandet.     Så er det Kirstens tur.      Kirsten nyder vejret og omgivelserne.     Kirsten ved indgangen til Ibiscos Garden.

                                            Udsigt til vores altan til højre i 2. blok på 2. etage      Hanne på altanen hvor vi spiste frokost sammen.     Hanne på en bakketop.     Byporten i Rethymnon, Kreta.      Gadebillede i Rethymnon.

                                            Der spises frokost i havnen Rethymnon på Kreta.      En udflugt mere.     Hanne og pottemageren.     Besøg hos en pottemager.      Pottemager som hverken har elektrisk lys og strøm, på Kreta.              

                                                        Ruiner        Ruiner og krukker.      Smukke billeder i ruinerne.       Hvordan man laver en filo-dej

 

Kirsten Højsgaards Hjemmeside