Kaviarrand

Kaviarrand
bullet2 glas rød kaviar
bullet4 hårdkogte æg
bullet1/4 revet løg
bullet2½ dl cremefraiche
bullet2 spskf. mayonnaise
bullet½ bdt. dild
bullet100 g rejer
bullet4 blade husblas
bulletsaft af ½ citron
bulletsalt og peber
bulletPynt:
bulletstrimlet salat, evt. iceberg
bullet200 g rejer
bulletcitron

Kom kaviaren op i en skål. Hak æggene og kom dem ved. Bland løg, creme fraiche, mayonnaise, og citronsaft i, smag til med salt og peber. Bland klippet dild i. Husblassen udblødes i koldt vand i 5 min. Kom nogle rejer i bunden af en randform, resten blandes i kaviarmassen.

Tag husblassen op af det kolde vand og smelt den i vandbad. Når den er helt smeltet, blandes den i kaviarmassen, mens der røres godt rundt. Hæld massen op i randformen, som sættes i køleskab. Randen stivner på ca. 2 timer. Den vendes ud på strimlet salat og pyntes med rejer og citron.

Serveres med lune flûtes og koldt smør.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden forretter