Kartoffelfad med hamburgerryg
bullet

Ingredienser:

bullet

800 g kartoffelbåde m/skræl (frosne 3% fedt)

bullet

2-3 porrer

bullet

½ rodselleri

bullet

1 persillerod

bullet

salt, peber

bullet

1 bdt. hakket persille

bullet

3 dl bouillon

bullet

4 skiver hamburgerryg á 125 g

bullet

1 spsk. honning

Fremgangsmåde:

Læg de frosne kartoffelbåde i et ovnfast fad og steg dem i 15-20 min. ved 250 grader, vend dem lidt rundt undervejs i stegningen.

Snit porrerne fint og svits dem på en tør pande. Tilsæt reven selleri og reven persillerod, drys med salt og peber og bland halvdelen af persillen i. Spæd med bouillon og lad grøntsagerne koge et par min.

Smelt honningen på en pande og steg hamburgerkotteletterne heri 2-3 min. på hver side. Hæld grønsagsblandingen over kartoflerne og læg kødet ovenpå. Steg i ovnen i yderligere 5 min.

Drys med resten af persillen.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter