Karrygryde m/ fisk og porrer

Ingredienser:

1 bundt porrer
olivenolie
1 spsk. karry
ca. 6 dl. bouillon
1 dl piskefløde/fløde 9%
60 g lys fisk, torsk eller sej
1-2 spsk. frisk citronsaft
salt og peber
4 dl Basmatiris
frisk mynte
 
 
 
Karrygryde med fisk og porer

Fremgangsmåde:

Sæt risen over
 Skær porrer i grove stykker.
 Svits olien i en gryde
 i et par minutter.
 Tilsæt karry, og svits
 endnu et par minutter.
 Tilsæt bouillon ,fløde og porrestykker
 og lad simre i 10 min
 under låg.
 Skær fisken i mindre stykker,
 og kom i suppen..
 Lad simre i 5 minutter.
 Smag til med salt og citronsaft.
 Server retten med et drys mynte.

Vi laver et bjerg af ris og kommer karrygryden rundt om i gryden, det ser hyggeligt ud at servere retten i samme gryde.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter