Kalkungryde

Kalkungryde
bulletIngredienser:
bullet½ kg skært kalkunkød
bullet50 g margarine
bullet1 tsk. røde peberkorn i lage
bullet1 tsk. tørret estragon
bullet2 dl vand
bullet1 3/4 dl cheasyfraiche 9% (175 ml)
bullet1 tsk. groft salt
bulletfriskkværnet peber
bulletevt. kulør
bulletTilbehør:
bulletLøse ris, dampede forårsløg og broccoli

Fremgangsmåde: Skær kalkunkødet i små tern. Lad margarinen gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Knus peberkornene let og tilsæt dem sammen med estragon og vand. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme under låg i ca. 10 min. Tilsæt cheasyfraiche. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter