Italienske squash ( 4 personer)

Italienske squash
Ingredienser:
4 små squash eller 2 større (ca. 800 g)
400 g hakket oksekød  højst 12 % fedt
1 finthakket løg (ca. 100 g)
2 tsk. olie
1 æg
4 spsk. rasp
4 spsk. reven parmesanost
3 flåede tomater, gerne
fra dåse uden saft
1-2 fed presset hvidløg
2 spsk. hakket persille
1 tsk  salt
peber

Fremgangsmåde:  
Løg og hakket oksekød brunes i olien. Afkøles.  
Æg, rasp, parmesanost, finthakket tomat og krydderier tilsættes.  
De 4 squash, deles på langs, og kernerne skrabes ud med en teske.  
Farsen fordeles i.  
Tilberedes i ovnen ved 2000C i ca. 20 min.  
   
Servering med ris, link: tomatsovs og salat  
   
Pr. person.:  
8 g kulhydrat  
15,5 g fedt  
Energi:  
ca. 1275 kJ  

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter