bullet Ingredienser:
bullet500 g svinekød i 1-2 cm tykke strimler
bullet4 stilke bladselleri i små stykker
bullet2 løg i tern
bullet2½ dl. bouillon
bullet2 tsk. soya
bullet2 tsk. stødt ingefær
bulletsalt og peber
bulletca. 225 g grønne bønner (frost)
bullet1 dl. mandler (smuttede)

Servering: serveres med løse ris eller kartoffelmos.

Ingefærgryde med mandler 3-4 pers.

bulletBrun kødet i lidt fedtstof i en stegegryde.
bulletTilsæt blegselleri og løg og lad det svitse lidt med.
bulletKom bouillon, soya og ingefær ved samt salt og peber.
bulletSmåsnurrer under låg ca. 30 min.
bulletTilsæt bønnerne og kog yderligere ca. 5 min.
bulletMandlerne ristes i lidt fedtstof på en pande og drysses over retten.

Tip: Kom lidt fløde 9% i og jævn med maizena.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter