Indbagt hakket oksekød ( 4 personer)
![]() |
|
Fremgangsmåde: |
1. Tø butterdejen op som anvist på pakken |
2. Tænd ovnen på 2000C og sæt kartoflerne ind i ovnen |
3. Gør champignonerne i stand og svits dem |
4. Bland salt, krydderier og mel i det hakkede kød |
5. Pisk æggene og rør dem i kødet, idet der holdes lidt tilbage til pensling af dejen |
6. Skær peberfrugten i små terninger, olivenen i små skiver og bland dem i farsen sammen med de finthakkede løg og de svitsede champignon |
7. Læg butterdejskiverne ind over hinanden, idet der pensles med æg, der hvor de går sammen |
8. Rul dejen ud til en firkant på ca. 40 x 30 cm |
9. Form det hakkede kød til et "brød", og pak det ind i dejen |
10. Pensl med æg, hvor dejen skal holde sammen |
11. Læg "brødet" i et velsmurt ovnfast fad, stil det i ovnen i ca. 1 time |
12. Læg papir over, hvis "brødet" bliver for mørkt |
13. Server "brødet" med grønne bønner, bagte kartofler og evt. en grøn salat |