Hvidløgsbønner
bulletIngredienser:
bullet500 g bønner
bullet100 g skinke
bullet20 g margarine
bullet½ bdt. persille
bullet1-2 fed hvidløg

Hvidløgsbønner: Anvendes friske bønner, skal de blancheres før brugen. Frosne bønner bruges blot, som de er. Skinken skæres i terninger og svitses i margarine i en gryde, bønnerne tilsættes og svitses med i 2-3 min. Hakket persille og knust hvidløg tilsættes. Bønnerne er fine til f.eks. kylling, hakkebøffer eller andet stegt kød.

bulletMarinerede Bønner
bulletFremgangsmåde:
bulletMarinaden røres sammen
bulletHældes over de letkogte bønner og stilles i køleskab indtil servering
bulletBønnerne vendes i marinaden et par gange
bulletPyntes eventuelt med rød peber
bulletIngredienser:
bullet750 gram bønner
bulletMarinade:
bullet1 løg
bullet3 spsk. eddike
bullet1 dl grønsagsbouillon
bullet3 spsk. olie
bulletsalt
bullethvidløg

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden tilbehør