Hamburgerryg m/grønt

Hamburgerryg med grønsager og flødesovs
bullet1 kg hamburgerryg
bullet½ kg frossen grønsagsblanding
bullet20 g margarine
bullet3/4 tsk. karry
bullet3/4 tsk. paprika
bullet2½ dl fløde 9%
bullet1½ dl tomatpûre
bullet1 tsk. salt
bulletevt. meljævning
bulletTilbehør
bulletris
bulletflûte

Fremgangsmåde:

bulletFjern skindet fra kødet.
bulletSkær det i skiver og læg det taglagt i et ildfast fad.
bulletfordel grøntsagerne på begge sider af kødet.
bulletSmelt margarinen, svits karry og paprika let heri.
bulletTilsæt fløde, tomatpûre og smag til med salt.
bulletJævn evt. sovsen lidt og hæld den over hamburgerryggen.
bulletDæk fadet med alufolie og steg ved 175o i ca. 1 time.
bulletServer med løse ris og lune flûtes.

 

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter