Gullaschsuppe  2 personer  

Ingredienser:

bullet150 g magert oksekød i strimler eller tern
bullet1 tsk. fedtstof
bullet1 løg, 100 g
bullet1 fed hvidløg
bullet½ ds. flåede tomater, gerne hakkede
bullet½ l oksebouillon
bullet1 laurbærblad
bullet1 tsk. mild paprika

 

bullet

1 knsp. stødt stærk chili

bullet

salt, peber

bullet

1 lille pastinak,100 g

bullet

1/4 selleri, 75 g

bullet

2 gulerødder, 150 g

Pynt: evt. hakket persille

Beregnet til 2 personer

Fremgangsmåde:

bulletSvits oksekødet i fedtstoffet.
bulletPil og hak løg og hvidløg
bulletSvits løgene med i nogle minutter
bulletTilsæt flåede tomater, bouillon, laurbærblad og krydderier
bulletSuppen koger i ca. 3o minutter
bulletSkræl pastinak, selleri og gulerødder og skær i tern eller skiver
bulletTilsæt grøntsagerne, og lad suppen koge yderligere i ca. 10 min.
bulletSmag suppen til
bulletServering: Drys evt. gullaschsuppe med rodurter med hakket persille og server med 1 skive (40 g) brød pr. person

 

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden frokostretter