bulletIngredienser:
bullet500 g hakket oksekød
bullet1 tsk. salt
bullet2 tsk. karry
bullet1/4 hvidkål (ca. 500 gram)
bullet3 porrer
bulletvand
bulletsalt
bullet3 æg
bullet1½ dl mælk
bullet1 tsk. paprika
bulletTilbehør: Groft brød

 

Tid: 20 min.

+ 30 min. i ovn

 

Fremgangsmåde:

bulletOpvarm ovnen til 175 grader.
bulletSvits kødet i 5 min. og tilsæt salt og karry.
bulletSæt kødet til side.
bulletSkær hvidkålen og porrerne i tynde strimler og kog dem i 2 min. i letsaltet vand.
bulletHæld grøntsagerne til afdrypning i en sigte.
bulletLæg grøntsager og kød lagvis i et smurt ildfast fad.
bulletPisk æg, mælk og paprika sammen og fordel det over grøntsager og kød.
bulletBag retten i ovnen ca. ½ time, til æggemassen er stivnet og overfladen begynder at gyldne.
bulletServér grønsagsfarsfadet med groft brød til.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter