Flûte

FlûteIngredienser:

2 dl lunkent vand
25 gram gær
1 tsk. salt
ca. 300 gram mel
 
Fremgangsmåde:
 
Rør gæren ud i det lunkne vand.
Tilsæt mel og salt.
Ælt godt igennem.
Hæver 20-30 min.
Ælt den hævede dej let igennem og del den i 2 stykker.
Tril dem til aflange stykker som rulles ud til en plade.
Rul dem sammen som en roulade og stil dem på en plade.
Efterhæver i ca. 15 min.
Rids 4-5 snit i brødene.
Pensl med vand.
Sæt dem i en ca. 250o varm ovn i ca. 15. min.
Når de er færdige lægges de på en rist.
Pensles straks med smør.

Tip: Flûte er fryseegnede. Ved opvarmning bliver de dejlig sprøde.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden bagværk