Ingredienser:

  • 1 stor eller 2 små svinemørbrader
  • 3 porrer i tynde ringe
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 glas champignoner i tern eller
  • 250 g friske champignoner i skiver
  • 2 dåser kokosmælk,(fedtfattig)
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • salt, peber, paprika
  • 1 tsk.olivenolie
Eksotisk mørbradgryde

 

Fremgangsmåde:

  • Den afpudsede mørbrad krydres med salt, peber og paprika
  • Brunes på alle sider i 1 tsk olivenolie
  • Når den er brunet lægges den i et ildfast fad
  • Panden koges af i kokosmælken og tomatpuréen
  • Når det har simret lidt tilsættes porrer, rød peber og champignonerne
  • Hældes over mørbraden og sættes i en ovn ved 200i ca. 30-45 min.
  • alt efter hvor stor mørbraden er, eller hvor gennemstegt den skal være
  • Tages ud af ovnen, hvorefter mørbraden skæres på skrå i skiver
  • og lægges tilbage i fadet med sovsen
Tips: Dertil serveres løse ris og flûte samt evt. grøn salat

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter