Dildhachis (4 pers.)

Dildhachis Fremgangsmåde:

Løgene pilles hakkes og svitses let i fedtstoffet, (olie). Kødet blandes i og svitses, til det har skiftet farve. Soya, creme fraiche, vand og krydderier tilsættes, og det hele koger ca. 15 min. Retten smages til og tilsættes evt. kulør.

Ved serveringen vendes friskklippet dild i, og spaghetti eller kartofler serveres til.

Hvis der bruges tørret dild, skal det koge med.

 

Ingredienser:   1 tsk. salt
2 løg (ca. 150 g)   ½ tsk. friskkværnet peber
25 g margarine (olie)   kulør
500 g hakket oksekød 8%-10%   1½ dl friskklippet eller
3 tsk. kinesisk soya   2 spsk. tørret dild
1 bæger creme fraiche (180 ml)   ___________________
½ dl vand   spaghetti eller kartofler

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden hovedretter