Broccolisalat 4 personer Ingredienser 4 personer:  
Dressing:  
  • 2½ dl youghurt naturel
  • 2 tsk. balsamico
 
Salat:
  • 300 g bacon, skæres i små terninger
  • 800 g broccoli i  små buketter
  • 1 rødløg i små tern (ca. 100 g)
  • 1½ dl solsikkekerner
  • 1½ dl rosiner

Gør således:
Dressing: Rør youghurt naturel med balsamico. Lad dressingen stå koldt en times tid.
Rist baconen helt mørk og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle eller lignende/deles i små tern.
 
Salat: Bland nu broccolibuketter, solsikkekerner, rosiner, rødløg og halvdelen af baconen i en skål.
 
Hæld dressingen over og vend rundt. Pynt med resten af baconen.
 
Tip: Hvis du foretrækker broccolibuketerne knap så rå, da kan du overhælde dem med kogende vand
og straks efter med iskoldt vand. Lad dem dryppe godt af på fx køkkenrulle. Så forbliver brocollibu-
ketterne sprøde og stadigvæk fint grønne.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden tilbehør