Ingredienser
:
2 rødbeder (ca, 250 g)
1 pastinak (ca. 200 g)
1 løg (ca. 100 g)
4 kartofler (ca. 300 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
Marinade
:
1 spsk. olie
saft af 1 lime frugt
2 fed hvidløg
salt, peber
2 friske timiankviste
Fremgangsmåde
:
Kartofler, pastinak, gulerødder og rødbeder skæres i både
Løget pilles og skæres i både
Hvidløgene pilles og presses. De blandes med olie, og saften af en limefrugt
Det smages til med salt og peber
Marinaden blandes med grønsagerne
Grønsagerne lægges i et ildfast fad og timiankviste lægges ovenpå
Rodfrugterne bages ved 200
0
C i ca. 50 min, til de er møre
Servering
:
Bagte rodfrugter med kartofler serveres som tilbehør til kødretter eller som
en selvstændig frokostret. Eventuelt med et stykke groft brød til
Pr, pers,
:
Energi 850 kJ
Kulhydrat 14 g
Fedt 4,5 g
Kirsten Højsgaards Hjemmeside
Tilbage til siden tilbehør