![]() |
|
Pynt: Brøndkarse
Fremgangsmåde:
Tag indmaden ud af kyllingen, rens og skyl den godt. Bring kylling og vand i kog i en stor gryde. Skum suppen og tilsæt resten af ingredienserne. Kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Tag kød og grønsager op. Si suppen og skum fedtet af - der skal være 6 dl suppe. Lad kyllingekødet køle lidt af og riv det i trevler med 2 gafler.
Hæld aspargesene til afdrypning i en sigte - gem vandet (ca. 4 dl). Smelt margarinen i en tykbundet gryde ved jævn varme. Tilsæt melet og pisk under kraftig omrøring i ca. 2 min. Tilsæt aspargesvand og bring opbagningen i kog. Tilsæt suppe fra kyllingen og bring stuvningen i kog. Vend kyllingekød, asparges, salt og peber i. Kog stuvningen ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til.
Lun tarteletterne efter anvisningen på emballagen. Hæld ca. ½ dl kylling i asparges i hver tartelet. Pynt med brøndkarse og server straks.