 |
Sveskerne skæres i tykke strimler og sættes i blød i koldt vand i ca. 1 døgn |
 |
Svinemørbraden afpudses, og skæres i 8 stykker á ca. 3 cm og bankes let flade |
 |
Stykkerne duppes tørre med et stykke køkkenrulle og krydres med salt og peber |
 |
Mørbradstykkerne brunes i fedtstof og steges færdige i ca. 3 min. på hver side |
 |
Mørbradstykkerne tages af panden og holdes varme |
 |
Løget pilles og skæres i tynde skiver |
 |
Æblernes kernehuse fjernes, og æblerne skæres i både |
 |
Løget svitses i det fedtstof, der er på panden |
 |
Citronskal tilsættes sammen med timian, salt og peber |
 |
Svesker og æblebåde tilsættes sammen med ½-1 dl af udblødningsvandet |
 |
Frugtkompotten simrer i ca. 5 min., til æblerne er møre og væden er kogt ind |
 |
Kompotten smages til med salt og peber |