Hvidløgssauce 4 personer

 

Ingredienser:

  • 2½ spsk. hvedemel
  • 1/4 liter skummetmælk
  • 1/4 liter grønsagsbouillon
  • 1 lille knust  fed hvidløg
  • 1tsk. tørret oregano
  • 1/4 tsk. salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en
lille tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillonen..
Bring saucen i kog under omrøring. Tilsæt hvidløg og oregano. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Smag saucen til

Energiindhold:

  • 770 KJ

Energifordeling:

  • Fedt: 6%
  • Kulhydrat: 69%
  • Protein: 25%

Tips: Dobbel portionen op og du har den lækreste sauce til Lasagnen istedet

for den gængse lidt halvfede bechamelsauce.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden tilbehør