![]() |
|
Fremgangsmåde:
![]() | Rødspættefileterne rengøres og drysses med salt og peber. |
![]() | Løget pilles og hakkes fint. (fyld) |
![]() | Guleroden skrælles og rives fint. (fyld) |
![]() |
Persillen skylles og hakkes fint. Løget, guleroden og persillen blandes (fyld) og fordeles over fileterne. |
![]() |
Fileterne rulles sammen og holdes sammen med tandstikkere. |
![]() |
Grønsagsbunden laves ved at løget pilles og hakkes fint. Hvidløget presses. |
![]() |
Guleroden og persilleroden skrælles og rives groft. |
![]() |
Løget og presset hvidløg svitses i fedtstoffet i en gryde, til løgternene er klare. |
![]() |
Guleroden og persilleroden tilsættes sammen med flåede, hakkede tomater og vand. |
![]() |
Grønsagerne koger i ca. 5 min. under låg til de er møre. |
![]() |
Grønsagerne kan evt. jævnes, hvis der ønskes en jævn bund. |
![]() |
Grønsagerne smages til med salt og peber. |
![]() |
Rødspætterullerne lægges i grønsagerne. |
![]() |
Retten simrer i ca. 8-10 min. under låg. |
Servering: Rødspætteruller på grønsagsbund serveres med persilledryssede kartofler.
Variation: Pastinak kan anvendes i stedet for persillerod.