Tilbage forretterNæste hovedretter

Avocado med rejer 4 pers.
  •  Ingredienser:
  • 4 avocado
  • evt. masser af citronsaft
  • rejer efter smag og behag
  • Sauce Verte:
  • 2½ dl. creme fraiche 38 %
  • ca. 1 spsk. dijonsennep
  • en god håndfuld dild
  • salt og peber

Fremgangsmåde
  • Skær avocadoen midt over på langs, og fjern stenen,
  • Skræl avocadoen, brug evt. en ske til at få gravet avocadoen fri for skrællen.
  • Laver du forretten i god tid bør du dryppe avocadoerne med citronsaft, ellers bliver de brune.
  • Skær avocadoerne i skiver, og læg dem på en tallerken i to halvcirkler.
  • Læg en lille håndfuld rejer hen over, eller hvis du er vild med rejer, så en stor håndfuld.
  • Sauce Verte:
  • Bland ingredienserne sammen i en skål. Der skal også lidt citronsaft i sauce verten, men hvor meget er efter smag og behag.
  • Serveres med flûtes og et glas hvidvin.

Kirsten Højsgaards Hjemmeside

Tilbage til siden nye forretter